Για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά ο οίκος χειροποίητων κοσμημάτων Τέχνη & Κόσμημα συμμετέχει με την ευγενική του χορηγεία στο Bazaar που κάθε Νοέμβριο διοργανώνεται στην έδρα του ΝΑΤΟ ως φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την επωνυμία “NATO Charity BAZAAR”, η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλα τα Κράτη - Μέλη της Συμμαχίας και συνεργαζόμενες με αυτήν χώρες, μεταξύ των οποίων και χιλιάδων Ελλήνων που ζουν και εργάζονται σε διεθνείς Οργανισμούς στο Βέλγιο.  

Ο οίκος μας κλήθηκε εκ μέρους της Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, να υποστηρίξει την παρουσία της στο bazaar και να υποστηρίξει – εκπροσωπήσει  το χειροποίητο Ελληνικό κόσμημα  σε αυτή τη διεθνή εκδήλωση προβολής της χώρας μας. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα αυτό με μεγάλη μας χαρά για μια ακόμη φορά!
 
Στο πλαίσιο του “ΝΑΤΟ Charity BAZAAR”, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, κάθε χώρα συμμετέχει και σε διεθνή λαχειοφόρο αγορά (International Tombola), στην οποία κληρώνονται δώρα αξίας τουλάχιστον εκατό (100) ευρώ.  Η εκδήλωση αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στις Βρυξέλλες και τυγχάνει μεγάλης προβολής.  
Πλέον του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του, το “NATO Charity BAZAAR” αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία διεθνούς προβολής της Ελλάδας και των ελληνικών εταιρειών .

Τα κέρδη της εκδήλωσης διατίθενται για τη χρηματοδότηση Ιδρυμάτων διαφόρων Κρατών - Μελών. Ειδικότερα, αναφορικά με την χώρα μας χρηματοδοτήθηκαν:
Το έτος 2013: Το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «Άσπρες Πεταλούδες» στον Βόλο.
Το έτος 2014: Το Κέντρο «Αγάπης Ελευσίνας» στην Ελευσίνα και η Ένωση «Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό» (Association of Parents Guardians and Friends of People with Autism, Larissa Prefecture) στην Λάρισα.
Το έτος 2015:  Το Ίδρυμα «Προστασίας και Ανακούφισης Βαριά Νοητικά Υστερούντων και με Ειδικές Ανάγκες Παιδιών» (Society of Protection and Relief for Children With Brain Damage and Special Needs).
 Το έτος 2016:  Το Ίδρυμα «Κοινωνική Πρωτοβουλία για το Παιδί Νομού Βέροιας» (Social Initiative Association of Veria "Initiative for the Child").                       

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση, καθώς και τη χρηματοδότηση προηγούμενων ετών, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.natocharitybazaar.org

Image

Στοιχεια Επικοινωνιας

Τηλέφωνο: +302111838002
Email: info@texni-kosmima.gr
Διεύθυνση: Πλαστήρα 14

(κάθετος της Ερμού)

Μαρούσι, τκ:15124
ΓΕΜΗ:111474402000

Image
Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:-15:00 & 17:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

(Το κατάστημα του Αμαρουσίου επι της οδού Ν. Πλαστήρα 14 κάθε Τρίτη απόγευμα θα παραμένει κλειστό)